Voor een waardig afscheid van uw huisdier

Het overlijden van uw huisdier is een emotionele gebeurtenis. Soms geheel onverwachts of juist na een periode van ziekte. Graag helpen wij u bij het bepalen van een begrafenis die bij u en uw dier past.

Een plek om te herinneren

Een mooie marmeren gedenksteen, een sierlijke foto of een door de kinderen zelf getimmerd houten kruisje? Een met satijn bekleed houten kistje waar we uw huisdier in begraven of liever gewikkeld in zijn lievelingskleedje? Er is veel mogelijk. Dierenbegraafplaats De Stille Weiden helpt u graag bij het uitzoeken van een grafsteen en adviseren u wanneer u dat wenst over de aankleding van het grafje.

We begraven allerlei soorten dieren. Honden en katten het meest, maar ook konijnen, cavia’s, papegaaien, duiven, reptielen en huisgeitjes liggen op onze dierenbegraafplaats. Indien mogelijk proberen we uw dier dezelfde dag nog te begraven.

Nadat we het diertje in een aparte ruimte even achterlaten, wordt u ontvangen met koffie en cake. Vervolgens heeft u alle tijd om afscheid te nemen van uw lieve maatje. Samen met u lopen we daarna de begraafplaats op om het dier naar zijn laatste rustplaats te brengen.

U bent vrij om het graf op uw eigen manier in te richten, zoals bijvoorbeeld met een grafsteen, beplanting of een zelfgemaakt kunstobject. Voor grafverzorging is de begraafplaats altijd vrij toegankelijk. U kunt uw huisdier bezoeken wanneer u wilt.


Voor meer informatie of het maken van een afspraak zijn wij altijd telefonisch bereikbaar, ook in het weekend: 0229 - 55 17 75.

Stuurt u liever een e-mail, dat kan natuurlijk ook. Mail naar info@destilleweiden.nl of vul het contactformulier in. 

Prijzen (januari 2019)

  • Kat of ander klein huisdier begraven € 250,00 (inclusief 5 jaar grafrecht)
  • Hond of groter huisdier begraven € 275,00 (inclusief 5 jaar grafrecht)
  • Kistje (diverse maten, vanaf) € 75,00
  • Verlengen per 5 jaar € 150,00
  • Reserveren per jaar € 30,00
  • Weekendtoeslag (begraven op zaterdag/zondag) € 30,00
Neem contact op met De Stille Weiden

Dierenbegraafplaats De Stille Weiden
Bobeldijk 83
1647 CJ Berkhout

KvK

53395034

Dierenbegraafplaats De Stille Weide in Berkhout is dagelijks geopend voor bezoekers.