Dierenbegraafplaats De Stille Weiden in Berkhout

Voor een waardig afscheid van uw huisdier

Het overlijden van uw huisdier is een emotionele gebeurtenis. Soms geheel onverwachts of juist na een periode van ziekte. Graag helpen wij u bij het bepalen van een begrafenis die bij u en uw dier past.

Een waardevolle plek om te herinneren

Een mooie marmeren gedenksteen, een sierlijke foto of een door de kinderen zelf getimmerd houten kruisje? Een met satijn bekleed houten kistje waar we uw huisdier in begraven of liever gewikkeld in zijn lievelingskleedje? De mogelijkheden zijn eindeloos. Dierenbegraafplaats De Stille Weiden helpt u graag bij het uitzoeken van een geschikte grafsteen en adviseren u, wanneer u dat wenst, bij de aankleding van het grafje.

We begraven allerlei soorten dieren. Honden en katten begraven wij het meest, maar ook konijnen, cavia’s, papegaaien, duiven, reptielen en huisgeitjes liggen op onze dierenbegraafplaats. Indien mogelijk proberen we uw huisdier dezelfde dag nog te begraven.

Een passend afscheid

Nadat we het diertje in een aparte ruimte even achterlaten, wordt u ontvangen met koffie en thee. Vervolgens heeft u alle tijd om afscheid te nemen van uw lieve maatje. Samen met u lopen we daarna de begraafplaats op om het dier naar zijn laatste rustplaats te brengen.

U bent vrij om het graf op uw eigen manier in te richten, zoals bijvoorbeeld met een grafsteen, beplanting of een zelfgemaakt kunstobject. Voor grafverzorging is de begraafplaats altijd vrij toegankelijk. U kunt uw huisdier vanzelfsprekend bezoeken wanneer u wilt.

Neem contact met ons op

U kunt ons altijd telefonisch bereiken, ook in het weekend.