afscheid huisdier; laatste rustplaats;

De baasjes over onze dierenbegraafplaats

Heeft u mooi afscheid kunnen nemen van uw hond, kat of vogel en ligt uw geliefde huisdier nu bij ons begraven? Of wilt u weten wat anderen van de dierenbegraafplaats in Berkhout vonden? U leest hier de ervaringen van de baasjes. 

Voor een waardig afscheid van uw huisdier

2 reactie(s)

Klik hier om een reactie te geven

2017.11.20 Auteur Marjolijn Gobes - Meerloo
: Woensdag 23 augustus 2017 hebben wij onze poes, Minoes, begraven op Dierenbegraafplaats De Stille Weiden. We werden heel hartelijk ontvangen door de beheerder, Maikel Zonneveld. We kregen een kop koffie met iets lekkers en konden uitgebreid ons verhaal kwijt. Minoes is in 2003 bij ons komen aanlopen en was toen ong. 3 jaar oud. 's Zomers varen wij met onze boot enkele maanden door Europa en Minoes is altijd meegegaan! Het werd een echte scheepskat en had veel bekijks in elke jachthaven. Ze voelde zich helemaal thuis aan boord, maar was ook wel weer blij als we thuis kwamen!
Maikel nam de tijd om dit allemaal aan te horen en na ruim een uur werd Minoes op haar eigen kussentje liefdevol in een mandje gelegd en door hem naar haar grafje gebracht. Op de bodem daarvan lag al een laagje stro. Daar werd ze met kussentje en al op gelegd en werd er nog een laagje stro op haar uitgespreid, waarna ik wat aarde op haar schepte.
Wat mij opviel is de hartelijke ontvangst, de tijd die voor je genomen wordt en de enorme begraafplaats die toch niet zo enorm aandoet, omdat alles in hofjes is ingedeeld met heggen erom.
Wij hebben een uitstekende indruk gekregen van Dierenbegraafplaats De Stille Weiden.
Hans&Marjolijn Gobes-Meerloo.
2015.09.14 Auteur Elly en Ben
Zaterdag 12 september onze Floyd laten begraven op Dierenbegraafplaats De Stille Weiden. Onze Hayo (allebei Golden Retrievers) ligt hier sinds 2003. Een waardig afscheid met heel veel aandacht en zorg begeleid. Afscheid nemen van je vriend/je maatje blijft moeilijk, maar op deze manier kun je je huisvriend een plek geven die hij verdient.